More Penis is een 100% natuurlijke penisvergroting
MP maakt uw penis

groter en dikker

Vergroot je penis met More Penis!

Vernieuwd, verbeterd, vergrotend!

More Penis maakt uw penis groter en dikker

De snelle werking zorgt voor permanente penisvergroting

More Penis is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat je penis blijvend en zonder negatieve bijwerking vergroot. De werking van More Penis is even eenvoudig als verbluffend. Om de groei van je penis te stimuleren zijn er twee dingen belangrijk.

  1. Verbeter de bloedsomloop in het lichaam en dan met name naar de erogene zones.
  2. De aanmaak van het mannelijke hormoon testosteron wat zorgt voor groei, weerstand en mannelijkheid in de vorm van machogedrag.

Doordat de bloedsomloop verbeterd krijg je gemakkelijker een erectie. Dit is zeer positief omdat de penis in erectie voor 80% uit bloed bestaat. De zwellichamen van je penis zitten vol met sponscellen die het bloed opnemen als je een erectie krijgt. Als je penis dus uit meer sponscellen bestaat zal deze ook meer bloed kunnen bevatten en daardoor in erectie groter zijn. Als je bloedsomloop slecht is zal het moeilijker zijn een erectie te krijgen en vaak is deze erectie ook niet echt hard. Als je More Penis gebruikt zul je zelfs direct al merken dat je erecties veel harder zijn en dat het ook makkelijker is om een erectie te krijgen.

Als je penis 7,5 cm groter is zal iedere vrouw je aanbidden!

Wacht dus niet langer en wordt die seksgod!

Dat je penis groter en dikker wordt is bewezen!

De krachtige en natuurlijke ingrediënten in More penis stimuleren de aanmaak van het mannelijk hormoon testosteron. Dit hormoon speelt een grote rol bij de groei en ontwikkeling van de penis. Doordat More Penis de aanmaak van testosteron stimuleert, start de groei van de penis weer. Zolang je More Penis slikt houdt je een verhoogde testosteron spiegel en zul je ook meer zin in seks hebben. De voortdurende groei stimulans zorgt voor een permanente penisvergroting.


Gebruiksaanwijzing
Gebruik dagelijks 2 tabletten voor een verbluffend goed resultaat. Voor een optimaal effect slik je 's morgens 1 tablet en 's avonds 1 tablet. Neem de tabletten in op een lege of niet al te volle maag. Slik de tablet door met een heel glas water zodat deze in de maag snel uiteen valt en de werkzame stoffen goed worden opgenomen.

Ingrediënten voor
natuurlijke penisvergroting

De natuurlijke ingrediënten in More penis worden met zorg geselecteerd. Alleen door te kiezen voor ingrediënten met de allerhoogste kwaliteit is het mogelijk de penis permanent te vergroten. Kies daarom bij natuurlijke penisvergroting voor de allerhoogste kwaliteit van More Penis. Met More Penis ben je gegarandeerd van een goed werkend middel.

Penisvergroting formule
ingrediënten per 2 tabletten

L-Arginine 200 mg
Tribulus Terrestris-Extract 75 mg
Muira Puama-Extract 4:1 50 mg
Fenusterols Fenegriek 40 mg
Gehydrogeneerde Vegetarische Olie 40 mg
Zinkcitraat 38,7 mg
Penisvergroting formule ingredienten per tablet